Annons
Nyheter

40 Cal: Mooga

"Dear Dipset, the G's not eatin'/Somebody tell Cam and Jim to please stop beefin'" 40 Cal verkar lite trött på bråken inom Dipset.
Nyheter • Publicerad 29 juli 2008

Något som han gör klart direkt i introt till "Mooga". 40 Cal kallade själv "The Yellow Tape" för sin fullängdsdebut. Nu fullängdsdebuterar han igen. Ett intro som skapar förväntningar och 40 Cal visar återigen att det inte bara är Cam'ron och Jim Jones I Dipset. Men "Mooga" är alldeles för ojämn. Ibland blir det kanske tydligt att 40 Cal inte har de allra bästa beatsen att tillgå, eller I alla fall inte en bottenlös uppsjö att välja. Som rappare är han klart intressant och han gör plattan nästan utan bisittare I mickbåset. I de rätta musikaliska omgivningarna riktigt bra. Kanske bättre än både Cam'ron och Jim Jones.

Roger Bing
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons