Annons
Nyheter

Atta: I Just Love To Say I Called You

Inget nytt under solen och tio år för sent. I övrigt finns det inte mycket att anmärka på när det gäller Atta. Ett Kristianstadsband, tidigare kända under namnet Gloryhole, som efter den lokala måttstocken faktiskt är uppe och nosar i världsklasskiktet.
Nyheter • Publicerad 15 juli 2008

Som bäst, till exempel i öppnande "Thel (the new song of power and success)" kommer man snabbt över trions uppenbara förälskelse i speedad skatepunk i allmänhet och Blink 182 och i synnerhet. Atta har en egen energi som smittar. De vet vad de gör och hur det ska låta. Martin Sventorps säkra produktion gör sitt till för att höja Atta över mängden.

Varierade "CPR" tillhör de musikaliska fullträffarna. Och nog måste man utdela guldstjärna till trummisen Agge för hans vansinniga framfart i "Jerk".

Christer Paulstrup
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons