Annons
Nyheter

David Guetta: One love

Jamänvisst. En kärlek. Till det Ibiza-rykande vocalhouse-dansgolvet där feta beats alltid gått hand i hand med den osande r'n'b-rösten.
Nyheter • Publicerad 25 augusti 2009
Bild: Scanpix
Bild: ScanpixFoto: 

Ett dansgolv för Destiny's Childs avknoppade Kelly Rowlands har det visat sig. För hennes duett med franske househitmaskinen David Guetta, "When love takes over" har blivit en jubelhit bland radiokidsen. Bland det roligaste med Guettas gäststinna alster, där samtida r'n'b/popstjärnorna radat upp sig (Akon, Will.I.Am/Black Eyed Peas, Ne-Yo, Estelle ...), är just Rowlands återkommande inhopp där hon spänner båge på alldeles rätt banan efter att ha stått i Beyoncés skugga allt för länge.

Gillar också avskalade "Memories" med Kid Cudi i kontrast till blingblinget från de svarta ögonbönorna.

David Guetta har jockat bakom skivspelarna i två decennier nu och behärskar sina skapelser till fullo. Få är de houseartister, oavsett hur stora dansgolv de har, som släpper en kommersiell fullängdsplatta till popfolket. På det sättet är "One love" ett stort utropstecken. På ett annat sätt är skivan det perfekta smörgåsbordet till ditt alldeles egna Ibiza-party.

Lisa Appelqvist
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons