Annons
Nyheter

Soulsavers: Broken

Soulsavers är i grunden ett samarbete mellan studionissarna Rich Machin och Ian Glover. Men samtidens främsta skrovelsångare, Mark Lanegan (Screaming Trees och Queens Of The Stone Age) får i det närmaste ses som ett permanent tredje ben i sammanhanget.
Nyheter • Publicerad 18 augusti 2009

På "Broken" lånar han ut sin karaktärsstämma i hela tio låtar.

Det är svårt att förutse vilken väg "Broken" kommer att ta i den nära framtiden. Det är ingen munter samling sånger som ryms här. Samtidigt känner man en välgörande kraft, sprungen ur genuin innerlighet och en förståelse för musikens väsen och möjligheter. Ibland är "Broken" klassisk rock med gospeldoft. Ibland smygelektronika. Tänker på allt från Nick Cave till Unkle. Ett är säkert: "Broken" kommer fortsätta att snurra hösten igenom. Här finns något själsligt stärkande att utforska vidare.

Christer Paulstrup
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons