Annons
Nyheter

Temporary Pleasure: Simian Mobile Disco

Simian Mobile Disco har dragit ihop ett bra gäng gästsångare, men tyvärr blir resultatet aldrig den där fina fusionen av två artister som väl ändå är tanken.
Nyheter • Publicerad 11 augusti 2009

Gossipsångerskan Beth Dillon är en ikon, men i den trista, lite menlösa melodislingan till "Cruel Intentions" är hela attityden som bortblåst.

"Bad blood" med Hot Chips Alexis Taylor är däremot riktigt lyckad, men sedan låter det å andra sidan mer Hot Chip än SMD. Hela skivan är egentligen mer pop än något annat.

Helhetsintrycket blir tyvärr en aning slätstruket och lite av en besvikelse. Det lyfter aldrig riktigt och det skapas inget danssug – det bjuds inte på någon ny "Hustler". Flera av låtarna har säkert klubbhitspotential, men då kommer det att krävas ett ordentligt remixarbete.

Tali da Silva
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons