Annons
Nyheter

Wasteland skills: Wasteland skills

Wasteland Skills är ett ungt Kristianstadsband som startade så sent som hösten 2008, men som genomgått ständiga personalförändringar sedan dess.
Nyheter • Publicerad 25 augusti 2009

Kanske har det redan hänt ytterligare saker på manskapsfronten. På denna självbetitlade sommardemo består bandet av de båda grundarna, gitarrsten Andreas Pettersson och trummisen Linus Pettersson (inget släktskap annat själsligt) samt sångaren Andreas Ohlsson. Tillsammans med ljudteknikern Martin Sventorp sattes först fyra demolåtar i vintras, sen fyra till tidigt i somras.

Att Wasteland Skills har förmåga utöver det vanliga står snart klart efter några genomlyssningar. Här finns kraft och energi parat med spelskickligt instrumenthanterande.

Det är den hårda skolan som gäller. Svårt att hitta vägar förbi det konventionella i genren. Men bandet lyckas väcka intresse i spår som "Routine Of Life". Gillar de mer spaceade soloutvikningarna i till exempel "Spår 5".

Christer Paulstrup
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons