30 gripna efter slagsmål i Frankfurt

Huliganismens fula tryne visade sig inför kvällens båda semifinaler i Europa League.
Tysk polis uppger att ett 30-tal bråkstakar gripits i Frankfurt.
Fotboll • Publicerad 5 maj 2022
Tysk polis övervakar supportrar till West Ham inför kvällens semifinalretur i Europa League. Natten till i dag var orolig i Frankfurt med flera bråk mellan fotbollssupportrar.
Tysk polis övervakar supportrar till West Ham inför kvällens semifinalretur i Europa League. Natten till i dag var orolig i Frankfurt med flera bråk mellan fotbollssupportrar.Foto: Boris Rössler/AP/TT

Konfrontationer mellan supportrar till Eintracht Frankfurt och West Ham ägde rum på olika platser i Frankfurt under onsdagskvällen och natten till i dag. Polisen rapporterar att två engelska fans slogs medvetslösa och fick föras till sjukhus för vård.

Polisen löste upp en grupp på runt 800 West Ham-supportrar som samlats vid centralstationen, för att förhindra sammandrabbningar med konfrontativa tyska fans.

Det kommer även rapporter om huliganbråk inför den andra semifinalen, mellan Marseille och Feyenoord i södra Frankrike.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.