Annons

30 gripna efter slagsmål i Frankfurt

Huliganismens fula tryne visade sig inför kvällens båda semifinaler i Europa League.
Tysk polis uppger att ett 30-tal bråkstakar gripits i Frankfurt.
Fotboll • Publicerad 5 maj 2022
Tysk polis övervakar supportrar till West Ham inför kvällens semifinalretur i Europa League. Natten till i dag var orolig i Frankfurt med flera bråk mellan fotbollssupportrar.
Tysk polis övervakar supportrar till West Ham inför kvällens semifinalretur i Europa League. Natten till i dag var orolig i Frankfurt med flera bråk mellan fotbollssupportrar.Foto: Boris Rössler/AP/TT

Konfrontationer mellan supportrar till Eintracht Frankfurt och West Ham ägde rum på olika platser i Frankfurt under onsdagskvällen och natten till i dag. Polisen rapporterar att två engelska fans slogs medvetslösa och fick föras till sjukhus för vård.

Polisen löste upp en grupp på runt 800 West Ham-supportrar som samlats vid centralstationen, för att förhindra sammandrabbningar med konfrontativa tyska fans.

Det kommer även rapporter om huliganbråk inför den andra semifinalen, mellan Marseille och Feyenoord i södra Frankrike.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons