Annons

5 frågor med Simon Sjöfors

Tillbaka i KFF-truppen. Hur känns det?
Sport • Publicerad 22 augusti 2009

– Skönt. Det blir min andra comeback den här säsongen.

Du har inte spelat sen den 11 juni mot Öster. Vad har du hållit dig borta?

Annons

– Det har varit en hederlig bristning på baksidan av låret. Jag hade helt enkelt för bråttom tillbaka förra gången, och slog upp skadan.

Du gjorde 90 minuter senast i B-laget. Hur är formen?

– Ärligt talat så känner jag mig ganska seg och trött, ungefär den känsla man har i mitten av februari. Men så ligger jag också en bit efter.

Det är inte bara du som är på väg tillbaka. Henrik Rosvall, Fredrik Persson och Adam Karle tränar alla för fullt. Det är hård konkurrens om platserna?

– Jo, och det märks verkligen på träningarna. Sen danskarna (Anders Qvist och Mohammed Abdalas) anlänt så har vi fått en härlig bredd – och det behövs nu när serien går in ett avgörande skede.

Serieledning, fyra poäng före Öster. Håller ni undan?

– Säg så här...självklart så har vi ett bra läge, men det finns samtidigt ingen anledning att sväva iväg. Vi tar en match i taget så får vi se hur långt det räcker. Nu är det först Motala som gäller.

Patric Nilsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons