Annons

Ahmedhodzic: "Fy fan vad dåligt vi spelar"

Malmö FF var chanslösa borta mot Djurgården.
Stjärnbacken Anel Ahmedhodzic var bedrövad efter 1–3-förlusten.
Fotboll • Publicerad 3 maj 2021
Anel Ahmedhodzic.
Anel Ahmedhodzic.Foto: Jonas Ekströmer/TT

Anel Ahmedhodzics Malmö FF hade en tung kväll på Tele2 arena. Något som blev tydligt i den andra halvleken när han halkade till och Nicklas Bärkroth kunde rulla in det avgörande 3–0-målet.

– Det är otur, jag halkar. Det kan hända vem som helst, men jag tar på mig det, säger han efter matchen.

Annons

Stockholmslagets satte tonen direkt i matchen med ett massivt tryck och MFF fick mestadels ägna sig åt att försvara sig.

– Det kändes som att samspelet inte var där i dag. Det kändes skit, väldigt tufft, säger Ahmedhodzic.

Skånelaget har ännu inte hållit nollan under en match i allsvenskan den här säsongen, men det är inget som satt sig mentalt hos spelarna, enligt 22-åringen.

– Men det är sjukt att vi släppt in sju mål på fyra matcher. Det är riktigt dåligt, säger han.

Samtidigt förlängdes mardrömssviten på Tele2 arena till åtta raka matcher utan seger. Fem har kommit mot Djurgården och tre mot Hammarby.

– Det går snabbt i konstgräset. Vi har haft problem här i flera år och inte vunnit på ett tag. De var först i varje duell i dag, det är en svår match och de gör det bättre än oss, säger Erdal Rakip.

Ola Toivonen vill inte dra några stora växlar efter förlusten, men är frustrerad över hur laget agerade på planen.

– Det var en liten utmaning det här. Nu har vi stött på ett hinder, hur ska vi lösa det? Det är nog inte det sista laget som kommer försöka spela så mot oss. Det är bra att det kommer efter omgång fyra.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons