Annons

Albin Ekdal klar för Sommar i P1

Idag presenterades årets sommarvärdar i P1.
Fyra sportprofiler finns med på listan.
Fotboll • Publicerad 11 juni 2020
Albin Ekdal är en av årets sommarvärdar i P1. Arkivbild.
Albin Ekdal är en av årets sommarvärdar i P1. Arkivbild.Foto: Janerik Henriksson/TT

Fotbollsspelaren Albin Ekdal, till vardags i Sampdoria och svenska landslaget, ska sommarprata den 25 juli.

– Jag har varit fotbollsproffs i 13 år, om det och om alla med- och motgångar jag haft både på och utanför planen kommer ni att få höra i mitt program, sade Ekdal i sin presentationsvideo.

Annons

Före detta tennisspelaren Robin Söderling ska också han göra ett sommarprogram, det sänds den 5 juli.

Även maratonlöparen Mustafa Mohamed kommer att medverka, hans program sänds den 1 augusti.

– Jag kommer att prata om min uppväxt i Somalia. Hur det var att komma till Lysekil i december. Och förstås om löpning och mina bästa upplevelser så här långt, och även de sämsta upplevelserna, sade Mohamed under presentationen.

Ishockeyspelaren Emma Eliasson, som spelat i bland annat Brynäs och Luleå och tagit OS-silver och VM-brons med damkronorna, kommer att sommarprata den 11 augusti.

– Jag har alltid hållit på med lagidrott, så det var såklart väldigt läskigt att få frågan att på egen hand göra ett sommarprat. Men jag har haft jättebra hjälp av min producent, och vi har varit ett kanonteam, sade Eliasson om sitt sommarprat.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons