Annons

Anfallsstjärnan förlänger med Eskilstuna

Fotboll • Publicerad 5 november 2021
Mia Jalkerud stannar i Eskilstuna över 2022.
Mia Jalkerud stannar i Eskilstuna över 2022.Foto: Stefan Jerrevång/TT

Mia Jalkerud har gjort succé i damallsvenska Eskilstuna. Nu bekräftar klubben att man förlänger med anfallsstjärnan över 2022.

"Det känns väldigt bra att ha signerat för United ytterligare ett år. För mig personligen så var förlängningen given då jag har trivts både i laget och föreningen sedan starten", säger hon till klubbens hemsida.

Annons

Jalkerud, som 2019 lämnade Djurgården för norska Arna-Bjørnar, vände i augusti hem till Sverige och skrev på för Eskilstuna. Där har 32-åringen fått en nytändning och på nio matcher har hon noterats för fyra mål och fem assist.

"Vi är mycket glada att Mia valt att fullfölja sitt avtal över 2022 med United. Mia har från första början bidragit med sin erfarenhet och positiva energi, både i träning och match. Det har även blivit en hel del poäng från Mia under hösten", säger tränare Fredrik Bernhardsson.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons