Annons

Bayern München stänger av Mané efter storbråket

Tyska storlaget Bayern München har stängt av storstjärnan Sadio Mané efter ett jättebråk i omklädningsrummet med lagkamraten Leroy Sané efter onsdagens Champions League-förlust mot Manchester City (0–3).
Den senegalesiske anfallaren stängs av i en match.
Fotboll • Publicerad 13 april 2023
Sadio Mané stängs av från spel i klubblaget.
Sadio Mané stängs av från spel i klubblaget.Foto: Jon Super/AP/TT

Enligt tyska Bild ska Mané ha slagit sin anfallskollega i ansiktet, vilket ledde till en sprucken läpp på Sané. Bråket ska ha startat i slutskedet på matchen där videobilder tycks visa duon gräla med varandra på planen.

"Sadio Mané, 31, kommer inte vara med i FC Bayerns trupp för hemmamatchen på Hoffenheim nästa lördag", skriver klubben i ett uttalande.

Annons

"Orsaken är ett övertramp från Mané efter Champions League-matchen mot Manchester City."

Utöver avstängningen kommer Mané även att bötfällas, meddelar den regerande Bundesligamästaren.

Både Mané och Sané sågs träna med laget under torsdagsförmiddagen.

Den tidigare Liverpoolstjärnan Sadio Mané kom till den tyska giganten inför årets säsong och har haft en skadedrabbad säsong där 31-åringen endast noterats för sex ligamål. Förre Manchester City-yttern Leroy Sané, 27, kom till Bayern München 2020 och har gjort 37 mål för klubben så här långt.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons