Annons

Bosse Svanberg blir en tillgång för KIK

ISHOCKEY Bosse Svanbergs debut är avklarad. Veteranen från Färjestads BK och Malmö IF noterades för två assist och visade att känslan i klubban finns kvar. Svanbergs KIK besegrade Alvesta med 4–0 i premiären av fortsättningsettan och Svanberg var en av de tongivande på isen. –Det här var skoj, alltid skönt att börja med en seger, kommenterar Bosse efter matchen.
Sport • Publicerad 4 januari 2001
Mot play–off, grabbar. Bosse Svanbergs debut i KIK–dressen blev lyckad. Svanberg noterades för två assist i KIK:s segermatch (4–0) mot Alvesta i premiären av fortsättningsettan. Jakten på en play–off biljett har börjat!Bild: PER ROSENQVIST
Mot play–off, grabbar. Bosse Svanbergs debut i KIK–dressen blev lyckad. Svanberg noterades för två assist i KIK:s segermatch (4–0) mot Alvesta i premiären av fortsättningsettan. Jakten på en play–off biljett har börjat!Bild: PER ROSENQVISTFoto: 

Bosse Svanberg lirade center med Roger Persson och Johan Jacobsson som kedjekompisar och Bosse hittade snabbt en ny lekkamrat i Roger Persson. Bosse hittade Roger flera gånger under matchen med några riktiga mackor men det var först på det tredje försöket som Roger hittade målet.

–Det var skönt att vi lyckades få utdelning på vårt samarbete, tycker Bosse.

Annons

Vi gissar att Jari Laakkonen inte kommer att sära på det paret i nästkommande matcher. Bosse märktes inte så mycket i början av matchen, men allt eftersom matchen led började Bosse också hitta rätt i sina passningar.

Jari Laakkonen var nöjd med sitt nyförvärvs debut.

–Bosse gjorde en fullt godkänd insats. Det blev bättre och bättre och jag tror att vi kommer att få stor nytta av honom i kommande matcher. Han visade ju vid ett par tillfällen att han besitter stor kapacitet, kommenterar Jari.

Av Marcus Nilsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons