Annons

Brev till Bladetsporten

Sport • Publicerad 11 december 2002

Angående konsolidering av IFK Kristianstad Ideell Förening

Vid sammanträffanden och telefonsamtal med olika företrädare för föreningen ifråga har jag bland annat åtagit mig att med fullt ansvar vidta erforderliga åtgärder för konsolidering av föreningens fortsatta handbollsverksamhet.

Annons

Såvitt jag nu kan förstå har föreningens styrelseordförande upprepat meddelat Kristianstadsbladet att föreningen (läs Lennart Nilsson) är ”tveksam till” att av mig planerade åtgärder ”är till den hjälp IFK behöver”. I anledning av förevarande uttalanden får jag härmed meddela, att jag inte längre arbetsmässigt står till föreningens förfogande och att laga åtgärder för spelarnas utfående av lån motsvarande av IFK ej utbetalda löner svårligen kan ombesörjas med hänsyn, dels till att begärd lönelista med spelarna innestående löner ej har kommit mig tillhanda, dels och att sådana låneutbetalningar självfallet kräver godkännande från IFK:s styrelse.

Jag kan endast bekräfta, att jag icke har något som helst krav på kostnader och utlägg för förfluten tid samt önska IFK:s spelartrupp fortsatt lycka och framgång i IFK eller annan förening i elithandbollssammanhang.

Landskrona 2002-12-10

Göran Vejmarker

Advokat

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons