Annons

Bromölla kämpade till sig segern

Sport • Publicerad 12 januari 2004

INNEBANDY. Bromölla avslutade hösten på ett bedrövligt sätt och var inte alls i slag. Igår, när det var dags för match igen efter uppehållet, var viljan och kämpaandan tillbaka. För segern igår mot Hofterup var en äkta viljeseger.

– Vi spelade inte speciellt bra men alla kämpade och slet under hela matchen och det gav också resultat, säger en lättad Henrik Stedt, tränare i Bromölla.

Annons

Matchen var mycket jämn och lagen följdes åt till 3-3, vilket var ställningen inför den sista perioden. Där gjorde Jesper Persson 4-3 på straff och Peter Svensson kontrade in 5-3 i slutet. Hofterup reducerade till 5-4 med 1.15 kvar men Bromölla kunde hålla tätt och reda ut stormen.

I och med segern lämnade man det otroligt jämna bottenträsket. Bromölla klättrade fyra placeringar i tabellen men har bara tre poäng ner till Palmstaden under nedflyttningsstrecket.

Marcus Nilsson

Bromölla-Hofterup 5-4 (2-1, 1-2, 2-1)

Bromölla:Ola Holmqvist, Daniel Nilsson, Patrik Olsson, Jesper Persson, Peter Svensson.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons