Bromölla vann måste-matchen

Sport • Publicerad 26 januari 2004

INNEBANDY. Bromölla IBK fick bara inte förlora hemmamatchen mot nästjumbon Palmstaden. Förlust och Palmstaden hade bara varit en poäng bakom. Nu blev det seger och Bromölla ryckte därmed ifrån och är nu sju före istället.

– Men det märktes klart och tydligt att det här var en viktig match. Under första perioden uppträdde vi mycket spänt, säger Henrik Stedt, tränare i Bromölla.

Trots att det var spänt i hemmalägret ledde Stedts pojkar med 3-1 efter en tredjedel av matchen. 3-1 blev till 6-3 inför slutperioden. Palmstaden kom aldrig närmare än två måls marginal och Bromöllas seger var aldrig i fara i den tredje perioden.

– Sista tio minuterna kändes det ganska stabilt. Men det här var nervöst, 17 mål är ju kul för publiken, men mindre kul för mitt hjärta, pustade Stedt.