Colorado körde över Columbus igen

Ishockey • Publicerad 5 november 2022
Colorado besegrade Columbus för andra gången på två dagar.
Colorado besegrade Columbus för andra gången på två dagar.Foto: Emmi Korhonen/Lehtikuva/AP/TT

Artturi Lehkonen fick göra NHL-mål på hemmaplan när Colorado krossade Columbus med 5–1 i den sista av två matcher i Finland.

Både Cale Makar och Nathan MacKinnon gjorde tre assists var för de regerande Stanley Cup-mästarna, som tog sin fjärde seger på sex matcher.

Lehkonen öppnade målskyttet 33 sekunder in i matchen i Tammerfors och gav sitt Colorado en riktig drömstart.

Boone Jenners kvittering tolv minuter senare gav Columbus hopp, men bara för en stund. Tre mål inom loppet av fem minuter i den andra perioden satte tillbaka Colorados segertåg på spåret igen.

Det är Colorados andra seger lagen emellan på två dagar.