Annons

Conor McGregor lägger av – igen

Kampsport • Publicerad 7 juni 2020
Conor McGregor vid comebacken i januari i år. Arkivbild.Foto: John Locher/AP/TT

UFC-stjärnan Conor McGregor lägger av, meddelar han på Twitter.

"Jag har bestämt mig för att sluta fajtas. Tack för alla fantastiska minnen. Vilken resa det har varit", skriver han.

Annons

Det är tredje gången irländaren drar sig tillbaka från sporten. 2016 tog han en paus när han skulle bli pappa och i mars förra året meddelade han att han skulle sluta efter att ha fått storstryk av ärkerivalen Khabib Nurmagomedov i oktober 2018.

Efter ett uppehåll på 15 månader gjorde han comeback i januari i år, då han besegrade amerikanske Donald Cerrone på bara 40 sekunder.

McGregor är en av de populäraste stjärnorna inom MMA. Han har vunnit 22 av 26 MMA-titlar och var den första i UFC att inneha två mästertitlar samtidigt – lättvikt och fjädervikt – något han uppnådde 2016 då han besegrade Eddie Alvarez i lättvikt.

Twitterinlägget illustreras av en bild på McGregor och hans mamma. "Välj vilket hus du vill Mags, jag älskar dig! Allt du önskar dig är ditt", skriver han.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons