Division V Nö

Önnestad - Kivik 2–2 (1–1)
Sport • Publicerad 26 augusti 2009

Målen:1–1 Henrik Lindström, 2-1 Christoffer Tillman.

Så gick det till:Efter flera fina insatser av Önnestad kom det en reaktion då Kivik gästade. Matchen var en jämn tillställning, och tränare Rutger Swenson erkände efteråt att resultatet, trots att bortalaget kvitterade, var rättvist.

– Kivik är ett fysiskt lag. De är tunga att möta och spelar bra efter sina resurser, säger Rutger.

Önnestad saknade två av sina mest tongivande spelare, Daniel Kristic och Tomas Tecle, vilket naturligtvis påverkade laget. Ändå känns det snöpligt med en sen kvittering mot sig.

– Det är bara att komma igen, avslutar Rutger Swenson. Hörby-Kristianstad BoIS 1–2 (0–1)

Målen:0–1 Ari Abdullah, 1-2 Jimmy Björck.

Så gick det till:16:e gången gillt för Kristianstad BoIS, som äntligen tog säsongens första seger då man bortaslog Hörby med 2–1.

– Jävligt gött det här. Jag har nog inte riktigt förstått det än, säger en märkbart glad Anders Svahn, tränare i Kristianstad BoIS.

Redan efter några minuter tog gästerna ledningen genom Ari Abdullah, en ledning man höll in i pausvilan.

Men det skulle inte bli någon enkel resa för Svahns grabbar. Tidigt in i den andra halvleken fick Besim Hallili syna det röda kortet. Ändå skapade BoIS ett flertal kontringsläge, men det var hemmalaget som gjorde mål.

– Misstänkt offside, påpekar Svahn.

Boisarna gav sig dock inte, och Jimmy Björck missade inte öppet mål när han fick chansen. Ett mål som gav Kristianstad hopp om fortsatt division spel i division V.