Annons

Division V Norra

Bjärnum - Rössjöholm 1 – 3 (1–1)
Sport • Publicerad 27 augusti 2009

Målen:1–0 Jimmy Eek, 1–1 Emil Andersson, 1–2 Mattias Bengtsson, 1–3 Joakim Carlsson.

Så gick det till:Återigen visade Bjärnum att man har stora problem med målskyttet. Laget dominerade stora delar av gårdagens match, men lyckades inte förvalta sina chanser.

Annons

Och inte blev det bättre när man gjorde bort sig rejält vid två av Rössjöholms mål.

– Vi skapar jättemånga målchanser, så det är frustrerande att vi inte sätter bollarna, men vi har ett ungt lag och ibland ser det lite valpigt ut och vi gör dumma misstag, säger Bjärnumstränaren Magnus Eek.

Ställningen var 1–1 fram till den 75:e minuten då Rössjöholm gjorde mål från halva plan efter en målvaktstabbe. Bjärnum satsade allt framåt i slutet vilket resulterade i att Rössjöholm kontrade in 3–1.

Närmast för Bjärnums del väntar en riktig rysarmatch då laget möter bottenkollegan Munka Ljungby. En förlust i den matchen skulle innebära att Bjärnum halkar under nedflyttningsstrecket.

Mattias Sjöstedt
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons