Division V Norra

Sibbhult 2 (1) Strömsborg 3 (1)
Sport • Publicerad 21 augusti 2009

Målen:1–0 Andreas Kardum, 1–1 Hans Dahlberg (straff), 1–2 Fredrik Olsson, 2–2 Milenko Krznaric, 2–3 Filip Johansson.

Så gick det till:Sösdala fortsätter att visa god form och är nu med och nosar på kvalplatserna.

– Det satt hårt inne, men det är extra skönt att vinna en sådan här "krigarmatch", säger tränaren Fredrik Ahlgren.

Sibbhult tog tidigt ledningen i matchen och borde ha utökat, men när väl Sösdala vaknade till liv så kom man in i matchen på allvar.

– Vi kom inte in i matchen i början, men gjorde bättre ifrån oss i andra halvlek och krigade oss till tre poäng, säger Sösdalatränaren.

När matchen såg ut att gå mot oavgjort tryckte Sösdalas Filip Johansson in 3-2 när fem minuter återstod och säkrade därmed tre poäng.Mattias Sjöstedt