Annons

Fast i hemlandet – bryter kontraktet med HIF

Fotboll • Publicerad 8 maj 2020
Försvararen Egzon Bejtulai lämnar Helsingborg redan innan han spelat en allsvensk match för klubben. Arkivbild.
Försvararen Egzon Bejtulai lämnar Helsingborg redan innan han spelat en allsvensk match för klubben. Arkivbild.Foto: Erik Mårtensson/TT

Helsingborg är överens med försvararen Egzon Bejtulai om att bryta spelarens kontrakt – redan innan han spelat någon allsvensk match.

Förutom stängda gränser gör personliga skäl att nordmakedoniern inte kan lämna sitt hemland där han befinner sig just nu. Det är också anledningen till varför parterna kommit överens om att bryta avtalet, skriver Helsingborg i ett pressmeddelande.

Annons

"Av familjära skäl behöver jag vara hemma. För klubbens skull var detta den bästa lösningen då jag just nu inte kan bidra på det sätt jag önskar", säger Bejtulai.

Han skrev på ett treårsavtal i januari och var med på försäsongen fram till dess att han fick en beviljad ledighet för en personlig angelägenhet och åkte hem till Nordmakedonien. Under tiden stängdes landets gränser som en följd av spridningen av covid-19.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons