Annons

Finländsk landslagsman till Djurgården

Fotboll • Publicerad 11 december 2020
Finländaren Rasmus Schüller, till höger, är Djurgårdens senaste nyförvärv. Arkivbild.
Finländaren Rasmus Schüller, till höger, är Djurgårdens senaste nyförvärv. Arkivbild.Foto: Czarek Sokolowski/AP/TT

Den finländske landslagsmittfältaren Rasmus Schüller är fotbollsallsvenska Djurgårdens senaste nyförvärv. 29-åringen ansluter från Helsingforsklubben HJK och har skrivit på för tre år.

Det blir Schüllers andra sejour i Sverige då han tidigare också spelat en säsong i Häcken. Han har även hunnit med ett tvåårigt proffsäventyr i USA med Minnesota United, och har gjort 38 A-landskamper för Finland.

Annons

"Rasmus är en bollvinnare som är väldigt spelskicklig, alltid är spelbar och jobbar hårt. Han är också en ledare både på och utanför planen som vi kommer att ha stor nytta av", säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till klubbens hemsida.

Det är Djurgårdens andra nyförvärv på kort tid. På torsdagen berättade klubben att mittfältaren Elias Andersson, senast i Sirius, skrivit på ett treårskontrakt.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons