Annons

Fischer debuterade i blågult

FOTBOLL Så har då Nilla Fischer fått debutera i A-landslaget. 16-åringen från Kristianstad/Wä byttes in när det återstod fem minuter mot Norge. –Jag fick röra bollen tre gånger, skrattar Nilla. Men trots allt...jag har fått debutera.
Sport • Publicerad 13 januari 2001
16 år – men redan mogen för A-landslaget. Nilla Fischer från Kristianstad/Wä kom in när det återstod fem minuter i träningslandskampen mot Norge. Bild: BILDBYRÅN
16 år – men redan mogen för A-landslaget. Nilla Fischer från Kristianstad/Wä kom in när det återstod fem minuter i träningslandskampen mot Norge. Bild: BILDBYRÅNFoto: 

Damlandslaget har legat på träningsläger i La Manga. Den veckolånga vistelsen avslutades med en träningslandskamp mot Norge.

Förlust med 1–2.

Annons

–Jag trodde Norge skulle vara bättre. Spelmässigt var det helt jämnt.

Nilla Fischer är en av de yngsta spelarna någonsin som fått debutera i damlandslaget.

–Jo, jag känner till det, och det är klart att man är stolt. Samtidigt så känner jag det som att jag är med för att se och lära, säger Nilla.

Bladetsporten får tag i K/W-stjärnan sent på fredagskvällen.

–Jag kom precis in på rummet. Hela truppen har varit på restaurang och käkat. Nu blir det sängen och sen åker vi hem i morgon (läs idag), säger Nilla.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons