Annons

Formbesked av Nosaby

Sport • Publicerad 7 januari 2004

INNEBANDY. Nosaby har inte tappat formen över jul och nyår. Det konstaterar vi efter att man besegrat Munka–Ljungby med 12–5 när innebandyfyran startade upp igen efter helgerna.

Nosaby ledde med 3–1 efter den första perioden, satte sen gasen i botten på allvar i den andra och gick ifrån till 10–1, vilket var ställningen inför den sista perioden.

Annons

– Vi satte in vår juniormålvakt Tobias Andersson i den tredje perioden men han fick inte mycket hjälp av utespelarna. Det började slappas i den tredje perioden och det var inget allvar från vår sida. Därför förlorade vi också den tredje perioden med 4–2, säger en annars nöjd Patrik Andersson, spelande tränare i Nosaby.

Bäst i Nosaby var de båda spelarna med samma namn, Kristian Olsson x 2, samt målvakten Magnus Henriksson.

Marcus Nilsson

Nosaby–Munka–Ljungby 12–5 (3–1, 7–0, 2–4)

Nosaby:Christian Drottmar 3, Dennis Nanasi 2, Zoltan Veszpremi 2, Kristian Olsson (back), Kristian Olsson (forward), Ola Carlsson, Pontus Tagesson, Filip Olsson.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons