Annons

Förre IFK-profilen tillbaka – som assisterande tränare

Kristianstadssonen Oskar Hansson meddelade i mitten av april att han slutar med handboll. Nu är han i stället klar som assisterande tränare i sin senaste klubb OV Helsingborg.
Handboll/Kristianstad • Publicerad 2 juni 2020
Oskar Hansson blir assisterande tränare i OV Helsingborg.
Oskar Hansson blir assisterande tränare i OV Helsingborg.Foto: AVDO BILKANOVIC

OV Helsingborg slapp både eventuell nedflyttning och ett ovisst kval när handbollssäsongen ställdes in på grund av coronapandemin. Men efter säsongen tappade man i stället sin lagkapten Oskar Hansson, med ett förflutet i IFK Kristianstad.

Nu är däremot Hansson tillbaka i klubben – som assisterande tränare till nye huvudtränaren Toni Johansson.

Annons

”Efter att tyvärr behövt avsluta min aktiva spelarkarriär så kände jag när OV erbjöd mig rollen som assisterande tränare, att det var en rolig möjlighet för mig att vara kvar inom handbollen och laget i Helsingborg. Jag ser verkligen fram emot att få börja arbeta med Toni och grabbarna i min nya roll. Jag har mycket att lära men förhoppningsvis kan jag nyttja mina kunskaper och utvecklas i rollen under kommande säsong”, säger Oskar Hansson till OV:s hemsida.

Robin NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons