Annons

Förre KDFF-profilen blir vice vd i allsvenska topplaget

Hammarby Fotboll omorganiserar och Vinslövssonen Markus Nilsson blir vice vd hos den allsvenska serieledaren.
– Markus och Josefine Gasslander har gjort det bra i många år och visat att de har det driv och den ambitionsnivå som krävs för att ha ledande positioner i Hammarby Fotboll, säger Hammarby Fotbolls vd Henrik Kindlund till klubbens webbplats.
Fotboll/Kristianstad • Publicerad 15 maj 2018 • Uppdaterad 16 maj 2018
Markus Nilsson får en större roll i Hammarby.
Markus Nilsson får en större roll i Hammarby.Foto: JOHANNA LUNDBERG

Markus Nilsson började som lagledare i Kristianstads DFF 2005 och nu blir Vinslövssonen, som har varit biljettansvarig i Hammarby Fotboll sedan 2013, vice vd i toppklubben.

Hammarby har vunnit allsvenska publikligan tre år i rad och startar nu en ny avdelning med namnet publikrekrytering.

Annons

Avdelningen kommer att ledas av Markus Nilsson och ny biljettansvarig blir Josefine Gasslander, som har varit marknadskoordinator i klubben de senaste åren.

Markus Nilsson har tidigare även varit kanslichef i KDFF och var verksam i klubben 2005-2011. Han har även varit klubbchef i Vittsjö GIK och anställdes i augusti 2012 av Svenska Fotbollförbundet i rollen som Event Manager inför dam-EM i Sverige 2013.

Hammarbys vd Henrik Kindlund har i en intervju med Fotbolldirekt tidigare givit Markus Nilsson stor kredd. Han kallade Nilsson sin bästa rekrytering, ”utanför spelartruppen den största stjärnan i organisationen”.

Patrik PerssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons