Annons

Fortsatt tätkänning för Alex Norén

Alex Norén fortsätter att spela bra i PGA-tävlingen i Texas.
Svensken, som jagar sin första topplacering på nära ett år, tappade dock något mot täten och ligger delad trea inför avslutningsdagen.
Golf • Publicerad 16 maj 2021
Alex Norén under ett av två bunkerbesök på första hålet under lördagens runda i McKinney, Texas.
Alex Norén under ett av två bunkerbesök på första hålet under lördagens runda i McKinney, Texas.Foto: Tony Gutierrez/AP/TT

Stabilt, men utan att få till det där lilla extra. Så skulle Alex Noréns tredjerunda i McKinney, utanför Dallas, kunna beskrivas. Norén gick ut i ledarboll tillsammans med ledande Sam Burns, och båda fick problem direkt – svensken genom att hamna i två av öppningshålets tre bunkrar.

Efter varsin bogey där spelade de upp sig och Norén reparerade skadan när han på femte hålet rullade i en tiometersputt för eagle. Men mycket mer hände inte från svenskens klubbor, resultatmässigt.

Annons

Hans två birdies och en bogey för totalt 70 slag, var sämst av alla som ligger topp tio inför sista dagens spel, men Norén håller sig kvar på delad tredje plats, nu tre slag bakom fortsatte ledaren Burns.

Bakom och runt Norén har det däremot tätnat ordentligt och 17 spelare ligger inom två slag. 38-åringen delar tredjeplatsen med bland andra förre världsettan Jordan Spieth och veteranen Matt Kuchar.

Tävlingen i McKinney är den sista på PGA-touren inför PGA-mästerskapet på Kiawah Island, South Carolina, nästa vecka.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons