Annons

Grahm missar cupgenrepet

En vecka kvar till starten av Svenska Cupens gruppspel.Då genrepar Kristianstad FC mot Landskrona BoIS, men anfallsprofilen i KFC, Andreas Grahm, missar matchen.
Fotboll/Kristianstad. • Publicerad 11 februari 2017
Andreas Grahm. Foto: Bosse Nilsson
Andreas Grahm. Foto: Bosse Nilsson

Nästa lördag ställs Kristianstad FC mot Dalkurd i första gruppspelsmatchen i Svenska Cupen.

I eftermiddag spelar KFC genrep mot seriekollegan i söderettan Landskrona BoIS hemma på konstgräset.

Annons

– Det kommer inte att bli lika många byten som mot Rosengård, utan vi kommer försöka göra det så tävlingslikt som möjligt. Men vi kommer inte att riskera något med någon spelare, säger KFC:s sportchef och assisterande tränare Anders Swahn inför matchen.

Förutom långtidsskadade Jesper Modig är tre spelare borta i KFC; forwardsprofilen Andreas Grahm är sjuk, medan vänsterbacken Fredrik Widlund har problem med en häl/fot. Slutligen så är den centrale mittfältaren Niklas Jönsson borta med ett hopparknä.

Enligt KFC:s webbsajt kommer man till spel med följande trupp: Sixten Mohlin, Martin Rudolfsson, Saikou Jawneh, Oliver Ekroth, Truls Verngren, Albert Ejupi, Nahom Girmai, Antonio Rojas, Robin Clason, Michael Baggner, Emil Åberg, Joel Hallgren (mv), Elias Åberg, Anton Bloom, André Kamp, Omar Dampha, Bjarni Mark Antonsson.

Avsparkstid: 13.00.

Daniel GrozdanovskiSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons