Annons

Han tar över Sävehofs herrar – nästa år

Handboll • Publicerad 13 juni 2023
Sävehofs huvudtränare Michael Apelgren, till vänster, lämnar över till den assisterande Linus Ekman, till höger, nästa år. Arkivbild.
Sävehofs huvudtränare Michael Apelgren, till vänster, lämnar över till den assisterande Linus Ekman, till höger, nästa år. Arkivbild.Foto: Adam Ihse/TT

Sävehof, som gick till SM-final i handboll för en tid sedan, byter tränare. Men Michael Apelgren lämnar inte förrän nästa år.

Redan nu har Partille-klubben gjort klart med ersättare. Det blir Linus Ekman, som varit assisterande tränare de senaste tre åren.

"Det ska bli kul att få fortsätta arbetet som jag och Micke har startat i klubben och som jag sen vill bygga vidare på och fortsätta utvecklingen av både herrlaget och ungdomssidan", säger Ekman till klubbens webbplats.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons