Annons

Hellmyrs kvar i krisande Bollnäs trots anbud

Bandy • Publicerad 9 maj 2020
Per Hellmyrs fortsätter i Bollnäs. Arkivbild.
Per Hellmyrs fortsätter i Bollnäs. Arkivbild.Foto: Ulf Palm/TT

Bandystjärnan Per Hellmyrs blir kvar i Bollnäs. Trots att klubben är i ekonomisk kris och trots att den 37-årige landslagsveteranen haft erbjudanden från andra klubbar.

"Jag har funderat länge, men jag landar i att jag inte kan lämna. Det går inte. Jag har alldeles för stort klubbhjärta", säger Hellmyrs till Bollnäs hemsida.

Annons

Men han erkänner att en flytt var nära efter nio säsonger i Hälsingeklubben.

"Jag har i stort sett suttit med pennan i näven för att skriva kontrakt för en annan klubb men som sagt, det gick inte".

Bollnäs slogs i våras ut av Villa-Lidköping i semifinal i SM-slutspelet. Kort därefter tvingades klubben bland annat säga upp samtliga spelarkontrakt på grund av stora ekonomiska problem.

Målsprutan Christian Mickelsson är en av flera spelare som sedan tidigare gjort klart med en fortsättning i krisklubben.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons