Annons

IFK Hässleholm utslaget

IFK Hässleholms P18-lag förlorade sent igår kväll åttondelsfinalen i Gothia Cup.
Sport • Publicerad 18 juli 2008

- Vi gör ändå vår absolut bästa match i turneringen, sa en besviken tränare Simon Nilson efter 0-1-förlusten mot Frölunda.

Förra året när lagen möttes i Gothia Cup var resultatet det omvända, då vann IFK Hässleholm.

Annons

- Frölunda spelar i juniorallsvenskan. Nu hade de också med spelare från A-truppen. Men jag tycker ändå vi stod upp bra. Matchen var så jämn så den kunde faktiskt slutat hur som helst, tyckte Hässleholmstränaren.

På vägen fram till åttondelsfinalen slog Hässleholm ut ett spanskt lag, Liano 2000. Matchen slutade 0-0 och fick avgöras på straffar. Målvakten Kalle Lindell blev hjälte med att rädda två av spanjorernas straffar.

I matchen mot Väster (2-0) kunde Hässleholmstränaren gå runt på många spelare då göteborgslaget inte orkade bjuda motstånd

Mjällby AIF:s P18-lag förlorade sextondelsfinalen mot Lörenskog med 0-1.

För Åhus F15-lag, som något överraskande tog sig till A-slutspel, blev det förlust i 32-delsfinalen mot Tranås med 0-2

Tranås tog ledningen med 1-0, men trots att Tranås fick sin målvakt utvisad så kunde inte Åhus kvittera. I stället avgjorde Tranås matchen i slutskedet med att göra 2-0.

Lars Andersson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons