Annons

IFK kallar till nytt årsmöte

En förlorare på plan. En vinnare vid sidan av. Det händer stora saker i klubben och den 21 december har styrelsen kallat till ett nytt extra årsmöte.
Sport • Publicerad 14 december 2002

– Jag kan bara bekräfta annonsen som finns i tidningen idag. Mycket mer än så vill jag inte kommentera, säger ordföranden Lennart Nilsson. Det är en mycket fåordig IFK-ordförande som Bladetsporten får tag i efter matchen mot Stavsten. – Vi kommer att välja en helt ny styrelse. Några andra kommentarer har jag inte och det vill jag att du respekterar, säger Lennart. – Du får återkomma i mitten av nästa vecka. Det verkar som om bitarna börjar falla på plats nu. Inte heller Thimmy Andersson, som ingår i valberedningen, är speciellt talför. – Det rör sig om en jättefin julklapp till alla IFK-supportrar. Mer vill jag inte säga i dagsläget. – Allt är förankrat hos spelarna och jag hoppas som sagt att vi kan sy ihop hela konceptet i början av nästa vecka så att allt är klart till det extra årsmötet. Helt klart är att det inte handlar om Göran Vejmarker. Advokaten från Landskrona är ute ur bilden. För gott. Jonas Nilsson

HANDBOLL TRELLEBORG
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons