Annons

Ingen Toronto-flytt för Eric Lindros

ISHOCKEY NEW YORK. Det blir ingen flytt till Toronto. Enligt New York Post är Eric Lindros i stället på väg till New York Rangers.
Sport • Publicerad 9 januari 2001
Till Rangers? New York Rangers är mycket intresserade av att byta till sig nummer 88, Eric Lindros. Bild: SCANPIX
Till Rangers? New York Rangers är mycket intresserade av att byta till sig nummer 88, Eric Lindros. Bild: SCANPIXFoto: 

Lindros har inte spelat en match sedan han ådrog sig sin sjätte hjärnskakning i slutspelet i maj förra året. Sedan dess har den store centern längtat hem till Kanada och Toronto.

Det har spekulerats om ett byte som skulle skickat Torontos svenske lagkapten Mats Sundin till Philadelphia.

Annons

Men den affären blev aldrig av.

I stället var Toronto sista bud att skicka lagets andre svensk – Jonas Höglund – till Philadelphia tillsammans med centern Yannic Perreault. Flyers skulle även få framtida draftval.

Men Philadelphia nobbade budet och nu verkar hårdsatsande New York Rangers vara Lindros mest troliga klubbadress. Lindros egen advokat, Gord Kirke, tror dock fortfarande på en uppgörelse mellan Philadelphia och Toronto.

–Vi har då sannerligen inte blivit meddelade om att förhandlingarna har strandat, säger Kirke till hemsidan faceoff.com.

Men enligt New York Post är Rangers mycket intresserade av att byta till sig nummer 88. Och Lindros själv har tidigare uttryckt en vilja att få spela tillsammans med Mark Messier i New York.

Frågan är om Rangers, eller något annat NHL-lag, vågar byta till sig en spelare som kanske bara är en smäll från pensionering?

Från TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons