Annons

KFC-mittfältare lämnar inför premiären – klar för ny klubb

Dagen före seriepremiären i division I södra lämnar den isländske spelaren Bjarni Mark Antonsson Kristianstad FC.
– Det är av privata skäl. Jag har verkligen sett fram emot den här säsongen och det känns otroligt jobbigt att lämna Kristianstad, säger Mark Antonsson till KFC:s hemsida.
Fotboll/Kristianstad • Publicerad 6 april 2018
Bjarni Mark Antonsson.
Bjarni Mark Antonsson.Foto: Foto KB

22-årige backen/mittfältaren Bjarni Mark Antonsson kom till Kristianstad och KFC inför säsongen 2016. Nu lämnar islänningen klubben efter två säsonger och flyttar hem till Island.

– Det är av privata skäl. Jag har verkligen sett fram emot den här säsongen och det känns otroligt jobbigt att lämna Kristianstad. Det känns jobbigare än när jag lämnade Island för två år sedan. Jag har haft två otroligt bra och lärorika år i KFC. Jag har lärt mig ett nytt språk, träffat nya människor och fått umgås mycket med min syster och hennes man Olafur (Gudmundsson, stjärna i IFK Kristianstad), säger Bjarni Mark Antonsson till KFC:s hemsida.

Annons

Mark Antonssons flickvän har fått jobb på Island och dessutom har islänningen redan gjort klart med ny klubb och det blir spel i isländska högstaligan med KA.

– Jag har fått ett anbud, som det är svårt att tacka nej till, säger Bjarni Mark Antonsson.

KFC-tränaren Serdar Dayat om spelartappet:

– Bjarni var en spelare som alltid gav 100 procent och som alltid gjorde sitt bästa. Men jag förstår hans beslut, säger Serdar Dayat till KFC:s hemsida.

Bjarni Mark Antonsson avslutade sin sejuour i KFC med att göra två drömmål i genrepet mot Hässleholms IF på långfredagen.

Daniel GrozdanovskiSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons