Annons

Koeman till sjukhus med hjärtproblem

Fotboll • Publicerad 3 maj 2020
Ronald Koeman. Arkivbild.
Ronald Koeman. Arkivbild.Foto: Petr David Josek/AP/TT

Nederländernas förbundskapten Ronald Koeman har förts till sjukhus med hjärtproblem, uppger den nederländska tidningen De Telegraaf.

Den 57-årige före detta fotbollsstjärnan fördes med ambulans från sin bostad, men enligt hans hustru Bartina är läget stabilt efter ett kirurgiskt ingrepp.

Annons

Koemans agent Rob Jansen säger till nederländska radio- och tv-bolaget NOS att förbundskaptenen väntas få lämna sjukhuset under måndagen.

Koeman har varit förbundskapten för Nederländernas herrlandslag i fotboll i drygt två år och förde landslaget till det EM som skjutits upp till 2021 på grund av coronakrisen.

Den före detta försvarsstjärnan vann som spelare Europacupen med både PSV Eindhoven och Barcelona och har tränat Premier League-klubben Everton innan han blev förbundskapten.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons