Annons

Kort om sport

Sport • Publicerad 30 januari 2004

FOTBOLL. Wolverhampton har värvat Southamptons målvakt Paul Jones. Den 36-årige veteranen har nyligen varit utlånad till Liverpool, men nu har Jones köpts för 3,3 miljoner kronor av sitt nygamla lag.

Det betyder förmodligen att Elfsborgsmålvakten Johan Wiland, som provspelat i Premier League-klubben, inte kommer hem från Storbritannien med ett kontrakt. (TT) FOTBOLL. Roman Abramovitj fortsätter att köpa spelare till Chelsea. På torsdagen plockade Londonklubben den engelske landslagsmittfältaren Scott Parker från lokalkonkurrenten Charlton.

Annons

Men Parker var inte gratis. Charlton sade nej till flera bud, men när Chelsea erbjöd 134 miljoner kronor kunde Charlton inte stå emot längre. Charlton får dessutom låna anfallstalangen Carlton Cole under ytterligare ett års tid. (TT) FOTBOLL. Öyvind Svenning gjordes om från anfallare till vänsterback i GIF Sundsvall. Nu är han på väg tillbaka till Rosenborg.

–Vi hoppas göra klart med Öyvind under fredagen, säger Rosenborgs klubbdirektör Rune Bratseth till nätsidan Fotbolldirekt. (TT)

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons