Annons

kort om ungsport

Sport • Publicerad 12 juni 2001

Tre medaljer till KCK

CYKEL. Kristianstad Cykelklubb tog tre medaljer när götalandsmästerskapen avgjordes i Stenungsund.

Annons

Tim Wennberg tog silver i P 11-12 år, Charlotta Bengtsson silver i klass F 15-16 och Marcus Warhed brons i seniorklassen.

Startfälten i dessa tävlingar är stora med cirka 30 cyklister i varje klass.

Om cirka tre veckor ska SM genomföras i Kopparberg, där Kristianstad representerar med cyklister i senior och juniorklassen.

$SUBT_ON$Knattefotboll i Vinslöv

$SUBT_OFF$nFOTBOLL. I söndags var det liv och rörelse och stort jubel hela dagen när de minsta knattarna, pojkar och flickor födda 1993, möttes i en sammandragning på Vinslövs B- och C-planer.

Det är IFK Hässleholm som tagit initiativet och när det var dags för andra samlingen i Vinslöv med Mats Ekberg som ansvarig kom 24 lag som indelades i grupper.

Man räknade målen men inga poäng och heller inga slutspel med finaler förekom. Man samlades för att ha roligt och de cirka 150 knattarnas insatser på planerna följdes av en stor publik, mest föräldrar och syskon givetvis.

Förutom från Vinslöv kom lagen från IFK och HIF i Hässleholm, Tyringe, Sösdala, Hästveda, Bjärnum, Röke, Finja, Vankiva, Ballingslöv, men även lag utanför kommunen deltog, nämligen Höör och Sibbhult.

Bertil Åkesson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons