Kulusevski från start när Juventus vann

Fotboll • Publicerad 5 december 2021
Dejan Kulusevski spelade hela matchen mot Genoa.
Dejan Kulusevski spelade hela matchen mot Genoa.Foto: Marco Alpozzi/AP/TT

Dejan Kulusevski fanns med i startelvan för blott fjärde gången den här säsongen. Då vann hans Juventus med 2–0 hemma mot bottenlaget Genoa.

Den 21-årige landslagsmannen spelade hela matchen, men gjorde inget större väsen av sig.

Juan Cuadrado gav Juventus ledningen när han slog en hörna direkt i mål efter knappt tio minuter. Argentinaren Paulo Dybala fastställde sedan slutresultatet till 2–0 med ett lågt avslut i den 82:a minuten.

Kulusevski har fått sparsamt med speltid den här säsongen av tränaren Massimiliano Allegri, som tog över Juventus i maj. Senast svensken startade en match i klubblaget var borta mot Inter (1–1) den 24 oktober.

Juventus ligger femma i tabellen, elva poäng efter Milan på förstaplatsen.