Lillen” gjorde två mål i sin comeback

Sport • Publicerad 16 december 2002

Igår var Mattias Svensson tillbaka i Nosabytröjan igen. ”Lillen” som för några år sedan var Nosabys store måltjuv har efter två års studier i Stockholm återvänt till moderklubben. Hans comeback började knackigt och efter första halvlek låg Nosaby under med 0–4. Men i andra halvlek hittade ”Lillen” målet och så var allt som ”vanligt” igen. Nosaby gjorde sammanlagt fem mål och vände till seger med 5–4. – Jobbigt detta… jag har inte rört en boll på tre månader, pustade ”Lillen” efter matchen. Han har under de två senaste säsongerna spelat med Frej – en säsong i division IV och en i division III. Han kom återvände till Kristianstad för tre veckor sedan och egentligen är det mesta sig likt i klubben, de flesta spelarna är kvar och men klubben har fått en ny tränare i Stefan ”Messer” Andersson. – Jag har bara pratat med honom ett par gånger men han är seriös och kan fotboll så det ska nog bli bra, tror ”Lillen”. Nosabys fjolårssäsong var misslyckad. Vad tror du om den kommande? – Målet är att tillhöra toppen och får vi bara slippa skador ska vi nog kunna vara med där. Mikael Hallqvist