Lindskogs hattrick till ingen nytta

Robin Lindskog gjorde hattrick för Åhus HBK.Till ingen nytta.Gästande Veberöd vann nämligen sexpoängsmatchen med 4–3 (3–1) och därmed är Åhus HBK inblandat i bottenstriden.
Kristianstad • Publicerad 5 september 2016

– Jag har svårt att beskriva vad jag känner just nu. Samtidigt som jag måste ge en eloge till grabbarna som hämtar upp ett 0–3 underläge är jag sjukt besviken att vi släpper in fyra mål där två är självmål, säger Åhus tränare Jens Larsson.

Hemmalaget hamnade i en rejäl uppförsbacke. Gästande Veberöd tog ledningen med 3–0 i första halvlek – och två av målen var rena självmål.

– Vi hade inte direkt marginalerna med oss, suckar Jens Larsson.

Robin Lindskog var den som gjorde match av det här. Anfallaren, som haft en tung säsong, låg bakom en häftig upphämtning. Tre mål av Lindskog gav Åhus HBK hopp om poäng.

Till och med om tre poäng.

Men i stället var det gästerna som fick sista ordet. Åtta minuter efter Lindskogs kvittering så gjorde Philip Olsson 4–3 till Veberöd.