Annons

Malmö får tillbaka spelare till toppmötet

Vinnaren i toppmötet på Friends arena tar sig förbi Hammarby och upp i serieledning.
Frågan är hur starkt lag Malmö FF-tränaren Milos Milojevic kan mönstra mot AIK.
Mästarklubben får hur som helst tillbaka några spelare efter skador och avstängning.
Fotboll • Publicerad 10 maj 2022
Malmös Jo Inge Berget är aktuell för comeback efter skada i onsdagskvällens allsvenska toppmatch mot AIK. Arkivbild.
Malmös Jo Inge Berget är aktuell för comeback efter skada i onsdagskvällens allsvenska toppmatch mot AIK. Arkivbild.Foto: Henrik Montgomery/TT

Mittfältaren Erdal Rakip är tillgänglig igen. Han avtjänade sin avstängning i segermatchen mot Mjällby. Även försvararen Jonas Knudsen, som varit långtidsskadad sedan i somras, finns med i truppen.

– Han är med och vi kan använda honom så mycket vi vill. Men det är kanske inte optimalt att han börjar med 90 minuter på Friends arena mot AIK, säger Milojevic till Aftonbladet.

Annons

Helt klart är att Oscar Lewicki, Isaac Kiese Thelin, Adi Nalic, Niklas Moisander och David Edvardsson missar onsdagskvällens toppmatch på nationalarenan. Aftonbladet uppger att Søren Rieks och Anders Christiansen troligen inte är aktuella.

Däremot finns förhoppningar kring Jo Inge Berget och målvakten Johan Dahlin. Den senare skadade sig mot Mjällby, men inte värre än att han kan vara med mot AIK.

I AIK är Mikael Lustigs medverkan osäker. Högerbacken missade helgens möte med IFK Göteborg på grund av en lårskada.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons