Mattias Asper kvar på bänken

Sport • Publicerad 7 januari 2001

FOTBOLL. För Mattias Aspers Real Sociedad innebar nya tränaren John Toshacks ankomst inte någon omedelbar uppryckning i ligan. Laget tog ledningen med 1–0 mot Real Zaragoza efter mål av Edgaras Jankauskas i den 35:e minuten, men tappade till 1–1 när Roberto Miguel Acuña kvitterade efter 82 minuter.

Gary Sundgren spelade hela matchen för bortalaget, medan Mattias Asper fick tillbringa matchen på bänken.

Joachim Björklund, som gjorde comeback efter skada i en cupmatch i onsdags, fanns inte ens med på bänken när hans Valencia slog Olof Mellbergs Racing Santander med 1–0. Norrmannen John Carew gjorde målet i slutet av första halvlek. Mellberg spelade hela matchen i Santanders försvar.TT