Annons

Mjällby jagade KFF:s skyttekung

Mjällby AIF har legat på hårt för att locka över Peter Martinsson från KFF. Men i går gjorde KFF klart med sin skyttekung.
Sport • Publicerad 17 december 2002
Peter Martinsson
Peter MartinssonFoto: 

– Oerhört skönt. Peter gjorde 26 mål förra säsongen och var en starkt bidragande orsak till att vi gick upp i tvåan. Så honom ville vi verkligen inte tappa, säger Ronnie Larsson i KFF. Seriekonkurrenten Mjällby AIF verkar ha drabbats av panik efter flera spelaravhopp. I lördags tog Mjällby kontakt med Peter Martinsson. – De frågade hur min situation var och om jag var intresserad av att komma bort och titta på deras upplägg. Och? – Jag blev förstås både smickrad och förvånad på samma gång. Eftersom det är så sent på året så förstod de att jag kommit en bit i förhandlingarna med KFF. Dessutom är det extra känsligt eftersom klubbarna ligger i samma serie. Men Mjällbys intresse satte fart på KFF? – Ha, ha, det vet jag inte. Redan i fredags pratade vi om att vi skulle sätta oss ner och förhandla och i går blev det klart. Det ser jag som ganska naturligt eftersom KFF är mitt lag. Så nu tänker du göra mål på Mjällby istället för med? – Precis. KFF fortsätter arbetet med att skapa en slagkraftig spelartrupp inför comebacken i division II. I helgen gjorde klubben även klart med mittfältaren Fredrik ”Lilla” Persson. – En frisk ”Lilla” och en ”Lilla” som satsar tillhör en av seriens absolut bästa spelare, myser Ronnie Larsson som har mer på gång. – Robert Holmqvist är fortfarande intressant liksom Marcus Järvensivu som spelade i Hörviken förra säsongen. – Sen kommer det en målvakt från Hörby och tränar med oss ikväll. Så jag tycker det ser riktigt bra ut. Patric Nilsson

FOTBOLL KRISTIANSTAD
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons