Annons

Mjällby siktar på att upprepa fjolårssuccén

Sport • Publicerad 9 januari 2001

FOTBOLL

Med Simon Sjöfors och ytterligare tre nyförvärv i laget siktar Mjällby högt.

Annons

–Målet är en lika bra placering det här året, säger tränaren Hasse Larsson. Förra säsongen kröntes med kval till allsvenskan.

Nu hoppas Hasse Larsson att Mjällby kan upprepa fjolårssuccén.

–Vi tränar inte sju dagar i veckan för att bli fyra. Man måste ha en hög målsättning. Det är inte meningen att det ska låta kaxigt, utan vi ska helt enkelt jobba hårt och göra vårt bästa.

Förutom Simon Sjöfors har han tillgång till ytterligare tre nyförvärv.

Dan Olofsson, 23.

–Det är en bra mittfältare som kommer att slåss om en plats i laget. Han kommer från Perstorp och är en bra passningsspelare. Han har dessutom en fin blick för spelet och ett bra skott, säger Hasse Larsson.

Martin Michalski, 20.

–En ambitiös kille från Bromölla. Han är inte riktigt färdig ännu och har mer att utveckla. Men det kan gå snabbt här.

Daniel Heinesson, 22.

–Kommer från Asarum. Han kan användas både som forward och yttermittfältare. Det är ett riktigt råämne och han kan springa genom en vägg om han vill.

Annons

Mjällbytränaren utesluter inte att fler spelare ansluter till truppen innan säsongsstarten i april.

–En anfallare till hade inte varit fel. Och dyker det upp något intressant kan det kanske bli något. Men vi har ingen panik. Truppen är ju i det närmaste intakt sedan ifjol.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons