Annons

Moberg om krisen i Carlstad United

Det råder stor turbulens i Carlstad United och flera spelare har hotat att lämna toppklubben i division I.
Sport • Publicerad 23 juli 2008

- Jag ska fullfölja mitt kontrakt som gäller till och med november, sedan får vi se vad som händer. I dagsläget kommer alla spelare att köra på, säger Niklas Moberg som i fjol huserade i Kristianstads FF.

När tränarparet Per-Johan Karlsson och Lennart "Kral" Andersson hörde av sig från division I-gänget Carlstad United nappade Moberg.

Annons

Den senaste tiden i Carlstad har varit händelserik. Talangen Pär Ericsson skrev på för Gais, men lovade att stanna i Carlstad hösten ut.

Det fick styrelsen att se rött och stängde av Ericsson, eftersom man inte fick i närheten så mycket pengar av Gais som Örgryte tidigare erbjudit.

Nu har tränarna fått nog och hoppat av sina uppdrag med omedelbar verkan i protest.

- Först och främst är det riktigt olyckligt att det har hänt. Det har varit mycket konstigheter på kort tid, men det är bara att bita ihop, säger Niklas Moberg.

Johannes Lindén
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons