Annons

Norman och Vinci missar Australien

Sport • Publicerad 8 januari 2004

TENNIS. Varken Magnus Norman eller Andreas Vinciguerra kommer till spel i årets första Grand slam-turnering, Australian Open i Melbourne.

Båda två tvingas stå över tävlingen som inleds den 19 januari.

Annons

–Andreas är inte helt återställd efter sin operation och har haft ont i benhinnorna. Tanken är att han ska göra comeback i en Challenger-turnering i Heilbronn i slutet av januari, säger tränaren Mikael Tillström till TT.

–Magnus ska träffa en läkare om några dagar och ta beslut om det ska göras ytterligare en operation i höften. (TT) TENNIS. Tennispubliken i Perth såg fram emot ett möte på banan mellan paret Kim Clijsters och Lleyton Hewitt. I stället fick man se de båda världsstjärnorna råka ut för liknande skador och mixed-dubbeln som de båda skulle spela, ställdes in.

Belgien med Clijsters och Australien med Hewitt möttes i den traditionella Hopman Cup i Perth, mer än 8500 åskådare kom för att se mötet mellan tennisparet. Men först skadade Lleyton Hewitt vristen i mötet mot Xavier Malisse, han kunde dock fortsätta och till slut vinna med 2–1 i set. Värre var det då för Clijsters, hon tvingades avbryta sin match mot Alicia Molik i andra set på grund av en liknande skada.

Därmed hade Australien redan säkrat segern genom ointagliga 2–0 i matcher och mixed-dubbeln blev betydelselös.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons