Annons

Notiser

Sport • Publicerad 2 januari 2001

John Toshack, som kommer allt närmare ett tränarkontrakt med Mattias Aspers klubb Real Sociedad. Toshack som för närvarande tränar Saint Etienne har enligt franska tidningen L´Equipe fått ett erbjudande att ta ställning till från Real Sociedads president Luis Aranga. Om Toshack tackar ja blir det tredje gången gillt för honom i Sociedad. Han har tidigare lett det baskiska laget 1985-89 och 1991-95.

Tiger Woods, som av spanska tidningen El Pais utsågs till årets idrottsman alla kategorier. Kvinnlig motsvarighet blev amerikanska friidrottaren Marion Jones, som tog tre OS-guld i Sydney. Bland de spanska prestationerna utsågs tennislandslagets seger i Davis Cup-finalen mot Australien, som den allra största.

Annons

Steffi Graf, som har erkänt sig besegrad i striden med de tyska skattemyndigheterna. Hon har gått med på att betala motsvarande cirka 130 miljoner kronor. Den 31-åriga tyskans beslut hänger samman med att de amerikanska skattemyndigheterna släpper sina skattekrav på henne.

Stefan Melander, som grejade en sjunde plats med Igor Brick i Prix de Bourgogne på Vincennes på nyårsaftonen var han ändå belåten.

”Igor Brick fick det lopp han skulle ha med tanke på att han inte hade startat på en dryg månad. Vi gick invändigt och han kom i mål med krafter kvar. Han visade också att han räcker mot de allra bästa, åtminstone över medeldistans”, sa Stefan Melander.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons