Nylander tvåmålsskytt i Torontokross

Ishockey • Publicerad 2 januari 2022
Nästan helt tomt på läktarna när Toronto tog emot Ottawa.
Nästan helt tomt på läktarna när Toronto tog emot Ottawa.Foto: Chris Young/AP/TT

Torontos William Nylander stod för två av målen när laget utklassade gästerna Ottawa i nattens Kanada-derby i NHL-ishockeyn. Det var 25-åringens 14:e och 15:e mål för säsongen.

Nylander fixade 4–0 på kontring med knappt sju minuter kvar av matchen, och stängde sedan tillställningen några minuter senare genom att sätta slutresultatet 6–0 med ett skott från nästan uppe vid blå linjen. Det var Torontos tredje raka seger.

Lagkamraten Rasmus Sandin, som var tillbaka på isen efter att ha missat fyra matcher på grund av en knäskada, noterades för en assist vid Nylanders andra mål.

Både Toronto och Ottawa har haft sex uppskjutna matcher på grund av covid-19 och har inte spelat sedan mitten på december.

Matchen spelades dessutom nästan utan publik på grund av provinsen Ontarios covidrestriktioner.