Nytt kryss för Rybrink och U23-landslaget: ”En del kvar att jobba på”

Fotboll • Publicerad 10 mars 2020
Josefine Rybrink.
Josefine Rybrink.Foto: Svenska Fotbollförbundet

Det svenska U23-landslaget, med Kristianstads DFF:s Josefine Rybrink från start i mittförsvaret, rundade av lägret i Marbella med att spela 1–1 mot Norge.

Wilma Öhman gav Sverige ledningen i mitten av den andra halvleken, men Norge kom tillbaka och kvitterade tio minuter efter det svenska 1-0-målet.

Sverige spelade även 1–1 mot Nederländerna i fredags i U23-landslagets första match under Spanienlägret.

– Vi får rannsaka oss, både spelare och ledare, och konstatera att vi har en hel del kvar att jobba på här. Vi släpper till väldigt lite bakåt och har väldigt mycket boll, men vi vinner för få matcher. Man väl säga att det är med viss besvikelse vi åker hem, vi får jobba vidare med detta framöver helt enkelt, säger förbundskaptenen Ulf Kristiansson till svenskfotboll.se.

KDFF:s Josefin Harrysson och Vittsjös Michelle De Jongh byttes in i halvtid och Paulina Nyström, Vittsjö, hoppade in med fem minuter kvar av matchen.

I startelvan ingick förutom Josefine Rybrink även Vittsjötrion Emma Pennsäter, Emma Wieder och Tove Almqvist.